La data de 07 aprilie a.c., polițiștii de la rutieră şi cei de ordine publică au continuat activităţile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere la nivelul județului Bacău.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au legitimat 289 de persoane şi au controlat 238 de autovehicule. Totodată, au efectuat 147 de testări cu aparatul etilotest. De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni și aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, dintre care 106 conform O.U.G. 195/2002.

Poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru indisciplina pietonală și restul pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut 19 permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Siguranţa rutieră reprezintă un obiectiv prioritar pentru poliţiştii băcăuani, astfel că, vor fi continuate activităţile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.PUBLICITATE