Duminica a fost o zi de foc pentru pompierii bacauani, fiind solicitati sa intervina la 15 incendii. Cele mai multe au fost de vegetatie uscata si au izbucnit in municipiul Bacau, pe strazile Chimiei si Milcov, unde au ars peste trei hectare de stuf si vegetatie, la Hemeius, Podu Turcului, Helegiu, unde focarele au fost intinse pe zece hectare, iar in comuna Cleja au ars alte cinci hectare.

Militarii au fost chemati si in satul Siretu, din comuna Saucesti, unde s-a iscat un incendiu de vegetatie uscata pe un teren viran din vecinatatea Bisericii Sf. Vasile. „Din cauza distantei mici si a rafalelor de vânt, incendiul s-a propagat la casa praznicala a lacasului de cult, pâna la sosirea fortelor de interventie”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

Flacarile au mistuit tot, pentru ca din cladire nu au mai ramas decât zidurile.

PUBLICITATE

Tot duminica, in municipiul Bacau, o batrâna de 87 de ani a fost salvata la timp de pompieri dupa ce apartamentul i-a luat foc de la un aparat de gatit lasat nesupravegheat.

Pe strada Victor Botocan, din Bacau, a ars o afumatoare, iar pe strada 13 septembrie o magazie. In comuna Sanduleni, pompierii au fost solicitati sa stinga un incendiu iscat la o casa de locuit, iar in Parcul Gheraiesti au actionat timp de trei ore ca sa lichideze un incendiu iscat la deseuri de lemn depozitate pe o suprafata de circa 700 de mp.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ