Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau a primit, pâna ieri, 15 aprilie, din tot judetul, 125 de cereri din partea contribuabililor care au prezentat bonuri fiscale câstigatoare la loteria organizata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Din acestea, 67 de cereri erau numai din municipiul Bacau, ne-a informat purtatorul de cuvânt al institutiei, Adrian Anghel.

Loteria a fost extrasa pe 13 aprilie, iar bonurile fiscale câstigatoare sunt cele emise pe 7 februarie 2015 si pe care apar sume cuprinse in intervalul valoric 6,00 – 6,99 de lei. Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse la oricare unitate ANAF, in termen de 30 de zile de la data extragerii numerelor norocoase, adica pâna pe 13 mai, inclusiv. Premiile vor fi oferite in termen de 60 de zile. Suma pusa in joc este de un milion de lei, dar care se va imparti la numarul bonurilor fiscale câstigatoare din toata tara. Din premii se va retine impozitul pe venit, de 16%.

Numai in raza de actiune a Directiei Regionale de Administrare Fiscala Iasi, de care apartine si judetul Bacau, in prima zi de la extragere 351 de persoane au depus cereri la directiile de finante din judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui.

PUBLICITATE

Dar si detinatorii de carduri Visa emise in România au realizat, pe 7 februarie, peste 2.050 de tranzactii cu cardul in valoare de 6,00 – 6,99 de lei fiecare si ar putea fi, astfel, câstigatori la loteria bonurilor fiscal. Se estimeaza ca un bon fiscal câstigator ar putea fi recompensat, in aceste conditii, cu pâna la 500 de lei. Dar pâna pe 13 mai mai e timp.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ