In garda de miercuri pâna joi dimineata, cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau s-au confruntat cu o avalansa de pacienti care au venit sa ceara ajutor medical dupa ce ar fi fost agresati.

In total au fost zece persoane care au declarat ca au fost batute, dar pentru acestea nu s-a impus internarea.

Lucrurile au stat altfel in cazul a doi barbati, care au ramas sub supravegherea medicilor pentru ca aveau leziuni severe.

PUBLICITATE

Cea mai grava este situatia unui tânar de 38 de ani, din comuna Buhoci, care a fost internat la Terapie Intensiva având mai multe traumatisme severe si fractura de col femural.

Si el a spus ca a fost victima unei agresiuni, iar acum politistii din localitatea de domiciliu incearca sa afle ce s-a intâmplat cu el.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ