La Biroul Electoral de Circumscriptie din Onesti au fost inregistrate un numar de 12 candidaturi pentru functia de primar al municipiului la alegerile locale, ce vor avea loc in ziua de 5 iunie. Astfel , din partea Partidului Social Democrat va candida Nicolae Gnatiuc, din partea Partidului National Liberal – Constantin Lazar , de la UNPR – Mihail Andronic iar ca reprezentant al Partidului România Mare va fi candidat Neculai Bontas.

In ultima zi de depunere a candidaturilor au fost inregistrate candidaturile lui Alexandru Cristea (Partidul Social Românesc), ce indeplineste in prezent functia de viceprimar cu atributii de primar si a lui Gelu Panfil, candidat independent.

Inedit este faptul ca la functia de primar al municipiului de pe Trotus aspira la aceste alegeri locale un numar de patru femei: Mihaela Badic Geaboc (A.L.D.E.), Liliana Ionita (Partidul National Democrat), Liliana Boholteanu (M 10) si Irina Sanda Balan (Partidul Miscarea Populara). Mai sunt inscrisi in cursa pentru a ocupa fotoliul de primar al Onestiului Cristinel Bratovianu (Partidul România Unita) si Lucian Daniel Lucaci (de la Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal). Este de mentionat faptul ca toti acesti candidati sunt inscrisi, de catre partidele pe care le reprezinta si pentru functia de consilier local.

PUBLICITATE

Pentru aceasta functie la Biroul Electoral de Circumscriptie, care se afla la Primaria municipiului Onesti, au fost inregistrate candidaturile a doi consilieri locali independenti, Roberson Zama si Dumitru Rudisteanu. Mentionam ca pâna la 4 mai, când aceste candidaturi vor fi definitive pentru aceste alegeri locale, se pot depune – la Judecatoria Onesti – contestatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ