Președintele Grupului Agricola Bacău, Grigore Horoi, a urcat pe podiumul Galei Premiilor de Excelență în Management organizată de revista Capital și a ocupat locul al treilea. „Din 2009, de când a preluat funcţia de preşedinte al companiei – motivează organizatorii Galei -, Grigore Horoi a înregistrat an de an rezultate remarcabile, reușind în decursul a doar câțiva ani să dubleze vânzările de carne de pui şi salamuri crud-uscate.

Anul trecut, afacerile companiei au ajuns la 677 de milioane de lei”.
Grigore Horoi este de profesie economist, doctorand în ştiinţe economice. El a absolvit în 1985 Facultatea de Ştiinţa Economice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ – Iaşi, iar în 2000 cursurile The Open University cu Diplomă in Management.

A ocupat mai mulţi ani postul de vicepreşedinte al companiei pe care o conduce din ianuarie 2009. De atunci, cifra de afaceri a Grupului Agricola a crescut de la 413,3 milioane de lei în 2009, la 677 milioane lei în 2016.

PUBLICITATE

La această secțiune a Galei au mai fost nominalizaţi Dragoş Anastasiu – Eurolines România, Dimitrie Muscă – Combinatul Agroindustrial Curtici, Ravinder Takkar – Vodafone România (locul I), Dragoş Dinu – Țiriac Holdings, Radu Spirea – Vesta Investment, Remon Vos – CTP, Sergiu Manea- Banca Comercială Română, Virgil Metea – Romgaz (locul al II-lea), Felix Pătrăşcanu – Fan Courier.

Grigore Horoi a fost, în acest an, și unul dintre finaliștii ediției din 2017 la cele nouă categorii de premii Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG (Fast Moving Consumer Goods – bunuri de consum cu mișcare rapidă) românească.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ