Un pacient s-a aruncat de la etajul IV al Spitalului Judetean Bacau

4

– batrânul s-a ales cu multiple fracturi in urma cazaturii si fost dus in sala de operatie, fiind in stare grava

Miercuri dupa amiaza, un barbat de 74 de ani, care era internat de câteva zile, in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau s-a aruncat de la etajul IV al unitatii, in curtea interioara dinspre Nefrologie.

Omul s-a prezentat la spital cu pancreatita acuta si a fost supus unei interventii chirurgicale.

Dupa operatie starea de sanatate parea sa fie una favorabila. Miercuri dupa-amiaza o asistenta i-a administrat tratament la ora 14.00 si era bine, vorbea la telefon si parea linistit.

Dupa ora 15.00, când usile de pe sectii s-au deschis pentru vizitatori acesta a iesit din salon, a urcat la etajul IV si s-a aruncat pe fereastra, chiar in dreptul usii de acces de la parter, din zona lifturilor.

 Un pacient s a aruncat de la etajul IV al Spitalului Judetean Bacau

A cazut pe rampa pentru persoanele cu handicap, iar zgomotul puternic i-a speriat pe toti cei care erau in zona.

„Eu chiar intentionam sa ies pe usa si toata lumea s-a retras in interior si am auzit ca s-a aruncat un pacient. M-am uitat pe geam si l-am vazut cu fata in jos si era mult sânge.

In câteva secunde au aparut cadrele de la Urgente cu targa, un medic l-a consultat si a vazut ca respira, l-au pus pe targa si l-au luat”, spunea Maria Ion, pacienta a spitalului. In urma cazaturii, omul s-a ales cu leziuni severe si a fost preluat de medici in stare grava.

„Pacientul a fost supus investigatiilor la computer tomograf, s-a constatat ca avea multiple fracturi si a fost dus in sala de operatie”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la SJU Bacau. Familia batrânului a aflat de cele intâmplate la scurt timp, când el era in investigatii, si venise la spital sa-l viziteze.

4 COMENTARII

  1. Nu mai spuneti ca era linistit. Nu era linistit deloc. Era pe holul sectiei de pe medicala la et IV inainte sa se arunce, si parea foarte confuz, se invartea in cerc. Nu avea un comportament firesc …

LĂSAȚI UN MESAJ