Surprize, Surprize! Radare pe drumurile judetene

2

Obişnuiţi, probabil, cu MCV-urile pe drumurile naţional-europene, în ultima dimineaţă a lunii septembrie a.c., unii şoferi au avut parte de o surpriză: RADARE PE DRUMURILE JUDEŢENE !

Într-un interval de doar trei ore, pe 8 drumuri judeţene din judeţul Bacău, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză cu dispozitivele de măsurare a vitezei omologate, ocazie cu care 46 de şoferi au fost depistaţi cu o viteză mai mare faţă de cea maxim admisă pe un anumit sector de drum, 4 dintre aceştia fiind nevoiţi să tragă pe dreapta întrucât au apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie, depăşind 100 km/h în localităţi, fapt pentru care li s-au reţinut permisele de conducere.

Un exemplu semnificativ îl reprezintă conducerea de către un bărbat de 39 ani a unui autoturism cu viteza de 114 km/h în localitatea Boşoteni, com. Bereşti-Tazlău, conducătorul putând pune în pericol viaţa sau integritatea corporală a sa ori a altor persoane întrucât şi inspecţia tehnică periodică a autovehiculului era expirată încă din anul 2014.

Acest gen de acţiuni vor continua…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ