Sorin Brasoveanu demisioneaza de la Protectia Copilului

2

Dupa validarea rezultatului alegerilor locale, Sorin Brasoveanu, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), a fost investit in functia de presedintele al Consiliului Judetean (CJ) Bacau.

Pentru a fi presedinte, el va demisiona din functia de director. Suspendarea pe o durata de patru ani nu e posibila deoarece DGASPC se afla in subordinea CJ Bacau.

Cererea de demisie va fi aprobata miercuri, 6 iulie, in prima sedinta CJ din acest mandat.

E o sedinta extraordinara care are pe ordinea de zi inca patru puncte: aprobarea procesului verbal al sedintelor din 16 si 23 iunie, stabilirea componentei comisiilor de specialitate ale noului CJ, aprobarea Regulamentului de functionare a CJ Bacau si “Diverse”.

Dupa aprobarea cererii, atributiile indeplinite pâna acum de Sorin Brasoveanu vor fi preluate de un interimar, ales dintre cei doi directori adjuncti ai DGASPC.

2 COMENTARII

  1. Pare a fi un om de cuvant, are o functie publica foarte importanta cea de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau si poate sa aduca multe schimbari pozitive pentru bacauani. Mult succes si sa auzim numai de progresuri!

LĂSAȚI UN MESAJ