Politistul care s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier a fost arestat

0

Agentul de politie judiciara care, in seara zilei de 22 martie, s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier, pe DN-2F, in localitatea Holt, a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 30 de zile, fiind cercetat de Parchetul Judecatoriei Bacau pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

El a contestat decizia, insa a fost respinsa de judecatorii de la Tribunalul Bacau. Reamintim ca, agentul se afla in afara orelor de serviciu iar in jurul orei 20.00, in timp ce se indrepta catre Bacau, la un moment dat a pierdut controlul autoturismului si a ajuns pe contrasens unde a izbit o alta masina in care se aflau doua persoane.

In urma impactului, ambii soferi si pasagerul din celalalt autoturism au ajuns la spital, acesta din urma ramânând internat. Politistului i s-au recoltat probe de sânge si in urma analizelor s-a constatat ca avea o alcoolemie de 2,10 grame la mie in sânge, la ora 21.30, si de 1,90 grame la mie, la ora 22.30. Dupa cele intâmplate, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau s-a luat decizia ca subofiterul sa fie suspendat din functie.

LĂSAȚI UN MESAJ