Dosar penal pentru ca au taiat peste 80 de copaci

0

Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat de 34 de ani, bănuit că ar fi determinat două personae să taie illegal și să sustragă peste 80 de arbori din pădurea unui cetățean din comuna Agăș. Față de cel în cauză s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

La data de 06 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au luat măsura reținerii, față de un bărbat de 34 de ani, din comuna Agăș, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni la Codul silvic.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada ianuarie – februarie 2016, bărbatul de 34 de ani ar fi determinat doi bărbați să se deplaseze la proprietatea împădurită a unei persoane vătămate, din comuna Agăș, de unde au taiat ilegal şi sustras un 83 arbori esenţă răşinoase, în volum de 102,445 mc şi o valoare de 21.739 lei fără TVA.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunerea de arestare preventivă.

Propunerea a fost însuşită şi promovată la Judecătoria Moineşti, care a dispus față de bănuit măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ