Ziua transmisioniștilor

Porțile Unității Militare nr. 01769 se deschid pentru băcăuani, sâmbătă, de Ziua Transmisioniștilor Militari. Accesul în unitate este permis în intervalul orar 09.00 – 12.00, timp în care vor avea loc mai multe activități specifice unui astfel de moment.

La sediul unității militare din strada Constanţei nr. 1 va avea loc un ceremonial militar și religios pentru aniversarea a 145 de ani de la înființarea Armei Transmisiuni.

În cadrul aceluiași eveniment se va dezveli și placa comemorativă ridicată în memoria soldaților și însemnele armei comunicații și informatică.

Cei interesați pot vizita sălile de tradiție și expoziția cu tehnică de comunicații și informatică și a armamentului din dotare. La această activitate sunt invitați reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, reprezentanți ai structurilor din Sistemul Național de Securitate, cadre militare active, în rezervă și retragere, membri ai familiilor personalului unității, precum și alte persoane care doresc să participe la eveniment.

Alte articole