Elevii si cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Turluianu, din comuna Beresti-Tazlau, au sarbatorit, vineri, 15 mai, cea de-a V–a editie a „Zilelor Scolii“.

Evenimentul a presupus implicarea celor peste 300 de elevii ai Scolii din Turluianu, cadre didactice de la aceasta institutie, dar si reprezentanti ai comunitatii locale. Manifestarea a debutat cu un program artistic traditional, in care cantecul si dansul popular au avut un rol preponderent.

Activitatile au continuat cu o masa rotunda, ce a avut ca tema „Trecut, prezent si viitor in invatamantul local si national”.

PUBLICITATE

La aceasta au participat cadre didactice ce si-au desfasurat activitatea in aceasta institutie in ultima jumatate de secol, dar si reprezentanti ai comunitatii locale intre care amintim primarul comunei Beresti-Tazlau, prof. Dumitru Tulpan, preotul paroh din Beresti-Tazlau, Dragos Popa si directoarea Scolii Gimaziale Beresti-Tazlau, prof. Marza Solomon Mioara.

Cu aceasta ocazie prof. Tesula Lenuta, directoarea Scolii Gimaziale Nr. 1 Turluianu, a acordat diplome pentru buna colaborare reprezentantilor institutiilor prezente, dar si diplome pentru intreaga activitate cadrelor didactice ce au activat in aceasta scoala, iar profesorii Viorel Georgian Dumitru, Angela Ioja, Oana Cernat si Adina Merlusca au lansat cel de-al V-lea numar ala revistei Scolii, Vox Schola.

Organizatorii si-au propus la acest eveniment promovarea unitatii de invatamant ca loc in care „invatam sa invatam, sa traim si sa iubim, nu un simplu loc in care ne petrecem cateva ore pe zi”. Aceasta activitate face parte din proiectul „La multi ani, scoala copilariei mele” ce are ca parteneri Inspectoratul Scolar al Judetului Bacau, Primaria Beresti-Tazlau, Parohia Beresti-Tazlau, Postul de Politie Beresti-Tazlau si Scoala Gimnaziala Beresti-Tazlau.

Coordonator activitate, prof. dr. Dumitru Viorel Georgian.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ