Cativa dintre voluntarii care au zidit 'Casa lui Andrei'

Duminica, 15 noiembrie, incepând de la ora 10, membrii Asociatiei “Valoare Plus”, impreuna cu voluntarii care i-au sprijinit mereu, vor celebra recunostinta lor pentru toti cei implicati în proiectul “Casa lui Andrei”.

Evenimentul va avea loc in Biserica “Sfânta Treime” din Bacau. “Ii asteptam cu drag pe toti cei care vor sa ne fie alaturi”, arata Marian Paduret, presedintele Asociatiei “Valoare Plus”.

Proiectul “Casa lui Andrei” a avut ca obiectiv construirea unei locuinte sociale in Podu Turcului pentru Cristina Nedelcu, vaduva, si cei patru copii ai sai. Casa a fost finalizata cu succes pe 6 noiembrie, cu sprijinul a numerosi voluntari si al câtorva companii. (Silvia P.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ