Miercuri, 20 aprilie 2016, incepând cu ora 10.00, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau este Ziua Portilor Deschise, când sunt asteptati peste 300 de elevi de clasa a XII-a, de la liceele din municipiul Bacau.

Elevii, impreuna cu profesorii, vor avea posibilitatea de a interactiona cu studentii si cadrele didactice unversitare, vor vizita cele doua campusuri, amfitreatele si salile de laborator, biblioteca universitatii, baza sportiva, caminele si restaurantul universitatii, postul de radio studentesc UNSR Bacau si postul Academic TV.

Actiunea se incadreaza intr-un proiect mai amplu, luna aprilie fiind declarata Luna Portilor Deschise la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, când grupuri de elevi si profesori, atât din Bacau, cât si din celelalte judete apropiate vor vizita universitatea si vor avea ocazia de a cunoaste mediul academic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ