Băcăuanii care vor să cunoască problemele sociale ale județului și modul în care se implică asistenții sociali în soluționarea acestora sunt invitați astăzi, 30 martie, de la ora 9.30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău, la „Ziua Porților Deschise”.

În cadrul evenimentului sunt organizate mai multe acțiuni, între care și întâlniri cu specialiștii instituției, care vor discuta cu vizitatorii și le vor răspunde la întrebări.

Tot joi, de la ora 10.00, este programată întâlnirea asistenților sociali din cadrul DGASPC Bacău cu jurnaliștii, la discuții fiind prezenți asistenți maternali profesioniști, părinți care au înfiat copii și tineri care au părăsit sistemul de protecție a copilului și au fost integrați socio-profesional.

PUBLICITATE

De la ora 12.00, asistenții sociali ai DGASPC Bacău vor participa la un seminar cu tema „Parteneriatul public-privat în serviciile sociale – premisă pentru dezvoltarea durabilă a comunităților”, organizat de Sucursala Teritorială Bacău a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ