Darmanesti - La Ziua Portilor Deschise au participat si oficiali, dar si copii

Primaria Darmanesti a organizat, joi, “Ziua Portilor Deschise” la prima gradinita cu program prelungit construita in acest oras.

Investitia a fost realizata prin Programul National de Dezvoltare Locala, demarat de Guvernul Ponta in 2013, suma alocata din bugetul de dezvoltare fiind de 2,3 milioane de lei. Contributia Consiliului Local (CL) Darmanesti a fost de 161.358 de lei.

Unitatea are patru sali de grupa, in care incap 80 de copii, si este dotata cu mobilier modern. Evenimentul a fost organizat pentru parintii care, din toamna, isi vor inscrie copiii aici.
“Orasul Darmanesti nu avea o gradinita cu program prelungit si, practic, investitia raspunde nevoii cetatenilor, care cer, de ani de zile, sa fie construita o astfel de unitate”, a explicat Toma Constantin, primarul orasului.

La “Ziua Portilor Deschise” au participat deputatul Constantin Avram, presedintele judetenei ALDE, Marius Gheorghita, vicepresedintele Consiliului Judetean, consilieri locali, sefi de institutii, cadre didactice si parinti.

Tot joi, 28 iulie, a fost semnat contractul de trecere a cladirii din administrarea Consiliului Local in cea a Liceului Tehnologic Darmanesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ