"Ziua minihandbalului bacauan" a avut parte de meciuri atractive. Foto: Ioan Bisca

Marti, Sala “Orizont” s-a umplut de glasuri de copii, care s-au bucurat de o noua zi de vacanta. Si nu una oarecare, ci o zi speciala. Incepând de la ora 9.00, Sala “Orizont” a gazduit “Ziua minihandbalului”, proiect derulat de CSS Bacau, Palatul Copiilor si Asociatia Judeteana de Handbal.

Rezervata fetelor nascute in anii 2004 si 2005, competitia a reunit la start echipele CSS Bacau (prof. Costel Oprea), Palatul Copiilor (prof. Georgiana Vântu), Sc. nr. 1 Onesti si LPS Vaslui, cea de-a cincea invitata, LPS Suceava nereusind sa ajunga la turneu.

“Competitia s-a nascut din bucuria si placerea copiilor de a juca handbal”, a declarat seful catedrei de handbal a CSS Bacau, prof. Marius Capusa, care a adaugat: “Este o initiativa laudabila si imi exprim increderea ca aceasta actiune va lua amploare si va avea in vizor, pe viitor, si baietii, nu doar fetele. Totodata, in ceea ce priveste CSS Bacau, e un bun prilej pentru a forma noi grupe de copii. Obiectivul nostru este de a depista talentele locale, din intreg judetul Bacau si nu de a importa”. Antrenorul divizionarei A Stiinta, Costel Oprea a tinut, la rândul sau, sa sublinieze caracterul benefic al proiectului:

PUBLICITATE

“La astfel de turnee, rezultatele au o importanta secundara. Esential este sa atragem un numar cât mai mare de copii care sa decopere frumusetea handbalului, iar faptul ca initiativa noastra da roade nu poate decât sa ne bucure”.

In week-end, Sala “Orizont” va gazdui un alt eveniment dedicat handbalului juvenil. Este vorba de “Handbalisti pentru viitor”, competitie organizata de Federatia Româna de Handbal, in parteneriat cu MTS.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ