Un eveniment deosebit de frumos organizat cu ocazia acestui eveniment a avut loc duminică, 15 mai, pe insula mică de la Insula de Agrement. Centrele din subordinea Direcției de Asistență Socială Bacău (DAS) au fost prezente cu dorința de a-și promova activitatea și să petreacă un timp bun, frumos, de calitate, împreună cu familia.

Astfel au fost organizate câteva locuri de socializare dar și de creație, în care toți cei care au venit au putut participa la atelierele de pictură sau atelierele de lucru pentru copii și chiar jocuri. Seniorii de la Clubul Pensionarilor au susținut un moment artistic iar pictorul naiv băcăuan Ioan Măric a prezentat o expoziție alături de alți pictori.„Cu ocazia acestui eveniment am pregătit și niște chestionare pentru publicul larg pe care să le completeze în ceea e privește familia. Să îi facem să se gândească la familie, la timpul pe care îl acordă familiei, să conștientizeze importanța acesteia pentru că, din păcate, în societate poate că acest concept s-a perimat iar noi vrem să aducem în centrul atenției familia”, a declarat Daniela Pozinărea, directorul DAS Bacău.

Ziua internaţională a familiei este marcată neîntrerupt, din 1993, la data de 15 mai. Obiectivul principal al acestei sărbători este acela de a sublinia importanţa familiilor, fără discriminare, în societate. Cu această ocazie sunt promovate valori precum toleranţa, respectul, împărţirea sarcinilor casnice şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE