Scoala Gimnaziala Lespezi si-a deschis portile cu gânduri alese pentru a celebra Ziua Internationala a Educatiei printr-un program cultural-artistic inchinat dascalilor, adevaratii calauzitori spre cunoastere.

Proiectul educational intitulat „Dascalul se stinge pentru a lumina pe altii” s-a desfasurat in perioada 29 septembrie- 3 octombrie, imbinând diferite activitati: de la atelierele de creatie plastica si literara, lectorate, parada costumelor, activitati sportive, recitaluri, jocuri de rol etc.

Cadrele didactice implicate in aceste activitati au fost educator Tamara Ginju, coordonatoarea grupei mijlocii „Istetii”, invatatorii Gabriela Ursache, Corina Brinzei, Sorina Ghiurca, Attila Marton si profesorii Dorica Sulugiuc, Ana Maria Carp, Nicoleta Lungu, Angelica Miron, Mirela Bocu, Mariana Buliga, Cristina Dragan, Corina Postolache.

„Menirea acestui eveniment este de a promova educatia formala si nonformala din organizatia scolara, cu accent pe deschiderea scolii catre comunitate, dar si o recunoastere a importantei muncii dascalilor de pretutindeni”, a declarat prof. Mariana Buliga, coordonatoarea de proiecte si programe extrascolare, profesor de limba si literatura româna.

Alte articole