Pe 4 aprilie, Florin Ganea ar fi implinit 40 de ani. O vârsta la care unii de-abia incep sa-si puna ordine in viata. Destinul a vrut ca firul vietii lui Gica, asa cum era cunoscut fostul fundas stânga al Bacaului, sa se intrerupa la doar 39 de ani.

Disparut dintre noi in septembrie 2015, ca urmare al unui atac de cord, Gica Ganea a ramas in schimb in memoria tuturor iubitorilor de fotbal din Bacau. Nasul sau de cununie, Cristi Popovici a tinut sa-i dedice calificarea Sport Clubului in play-off-ul ligii secunde: “Cred ca orice succes sportiv al Bacaului ar trebui dedicat fostilor jucatori care nu mai sunt astazi printre noi”, a marturisit Popovici.

In urma cu zece zile, la aniversarea vârstei de 60 de ani, fotbalistul cu cel mai mare numar de prezente in A sub tricoul Bacaului, Gioni Andries propunea invitatilor un moment de reculegere in memoria jucatorilor, antrenorilor si conducatorilor plecati intr-o lume despre care ne place sa o credem mai buna. Lista se incheia cu “Gica Ganea, cel care, la nici 40 de ani, a fost rapus de un infarct pe terenul de joc, lasând in urma o sotie si doi gemeni de numai 11 ani, Mario si Denis”.

Pe 4 aprilie ar fi fost ziua in care, in mod normal, ar fi trebuit sa-i spunem lui Florin Ganea, “La multi ani, Gica”. Asa insa, ne marginim sa soptim: “Nici nu stii cât ne lipsesti, Gica”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ