Marti, de la ora 17.30, Sport Club II si AS Filipesti isi disputa trofeul intr-un meci de care pe care programat pe stadionul “Letea”

Cupa României, faza judeteana, ultimul act. Fata in fata, campioana Sport Club II si outsidera AS Filipesti. Calculele hârtiei, intarite si de rezultatele directe din campionatul recent incheiat (4-0 in deplasare si 3-0 acasa) o dau favorita pe Sport Club II. Proaspata campioana judeteana vizeaza eventul. “Ar fi primul din palmaresul nostru. Când am luat campionatul, am ratat Cupa si invers. Anul acesta dorim sa le luam pe amândoua”, a declarat antrenorul-jucator al Sport Clubului II, Gabi Bojescu, care a precizat ca pentru aceasta finala, echipa sa nu va conta pe jucatori de la divizionara B Sport Club: “Joaca doar cei care au dus greul si in Liga a IV-a”.

Echipa “veteranilor”

PUBLICITATE

De partea cealalta, AS Filipesti vine dupa un sezon nici prea-prea, nici foarte-foarte. Drept dovada sta si locul ocupat in final: 7, cu 49 de puncte si un golaveraj de 68-52. Ce-i drept, golaverajul a fost rotunjit in week-end, odata cu victoria la scor de tenis (6-0) contra penultimei clasate, Flamura Rosie Sascut. Filipestiul este antrenat de fosta extrema dreapta a Sport Clubului si a nationalei olimpice, Vasile Soiman, iar in lot gasim mai multi “veterani”. Incepând cu Iulian Munteanu, continuând cu “victima” lui Lacatus, Vasile Ardeleanu si incheiind cu banda stânga a FCM-ului din urma cu 15-20 de ani, alcatuita din Florin Ganea si Giani Capusa.

De la finala, la “baraj”…

Din nou la Sport Club II. De data aceasta nu vorbim despre finalista de astazi, ci de reprezentanta Bacaului la “barajul” de promovare in C. La “barajul” programat in dubla mansa, pe 20 iunie, pe “Letea”, respectiv pe 27 iunie, in deplasare, Sport Club II va intâlni campioana Vasluiului. Aici apar, insa, semnele de intrebare. Primul planeaza asupra adversarei bacauanilor. Liga a IV-a a judetului Vaslui a fost câstigata de FC Gârceni, care s-a impus duminica, in ultima etapa, cu 1-0 pe terenul principalei contracandidate, Atletico Vaslui. Atletico, nu a renuntat, insa, la locul 1 si, implicit, la “baraj”, solicitând victoria la masa verde in partida din penultima etapa, cu Pajura Husi, pe care a remizat-o cu un neverosimil 5-5. Prin urmare, mingea e in terenul Comisiilor.

Daca va exista “baraj”

O alta incertitudine vizeaza prezenta Sport Clubului II la “baraj”, bacauanii fiind conditionati de problemele financiare. De altfel, SC II trebuia sa achite pâna ieri, 15 iunie, la AJF Bacau suma de 3000 lei, reprezentând contravaloarea baremurilor pentru arbitri si observatori la prima mansa a “barajului”. Conform ultimei notificari FRF, “nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei clubului in cauza la jocul de baraj si la pierderea jocului prin forfait”. Cel mai probabil, neprezentarea la “baraj” ar atrage sanctiuni si asupra divizionarei B, Sport Club. In aceste conditii, este de presupus ca “satelitul” Sport Club II se va prezenta la “dubla” cu campioana Vasluiului. Ramâne de vazut daca o va face din postura de câstigatoare a eventului campionat- Cupa sau din cea de invinsa in finala cu AS Filipesti.

Liga a IV-a, la final

Rezultatele inregistrate in ultima etapa a campionatului Ligii a IV-a a judetului Bacau: Vointa Oituz- Vulturul Magiresti 1-1, AS Tescani- UZU Darmanesti 1-0, Sport Club II- Magura Casin 5-1, AS Tg. Ocna- Vointa Gârleni 2-1, CS Dofteana- AS Negri 4-1, CSM Moinesti- CS Nicolae Balcescu 1-3, AS Filipesti- Fl. Rosie Sascut 6-0, Gloria Zemes- AS Siretu 1-0.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ