24 iulie 2024
ActualitateZiua Comunei Colonești, pe 29 Iunie 2024

Ziua Comunei Colonești, pe 29 Iunie 2024

Primăria și Consiliul Local al Comunei Colonești anunță desfășurarea manifestărilor cultural-artistice dedicate Zilei Comunei Colonești, pe 29 iunie 2024. Ajuns la cea de-a XIV-a ediție, evenimentul va avea loc în incinta Târgului Săptămânal Colonești și promite o zi plină de activități festive.

Programul Evenimentului

Manifestările vor începe cu o slujbă religioasă și o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din localitate, în onoarea celor care și-au sacrificat viața pentru comunitate. Acest moment solemn va fi urmat de premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, recunoscând astfel longevitatea și stabilitatea acestora.Programul artistic va include momente deosebite susținute de artiști îndrăgiți, conform afișului atașat evenimentului. Participanții se vor bucura de muzică, dans și spectacole care reflectă tradițiile și cultura locală.

Primarul comunei, Iancu-Valentin Mîrzac, invită toți locuitorii și vizitatorii să participe la această zi de sărbătoare: “Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Ziua Comunei Colonești. Este o ocazie specială de a ne bucura de comunitatea noastră și de a celebra tradițiile care ne unesc.”

Evenimentul promite să fie o zi memorabilă pentru toți cei prezenți, oferind oportunitatea de a se întâlni cu prietenii și vecinii, de a celebra realizările comunei și de a participa la activități culturale și festive.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri