Cel mai mare liceu al Bacaului, Colegiul Economic „Ion Ghica” a fost ieri in sarbatoare. A fost sarbatoarea absolventilor. Nu mai putin de 16 clase, cu 408 economisti, au defilat prin oras si au strigat bucuria finalizarii celor mai frumosi ani – anii de liceu. Conducerea unitatii de invatamânt, cadrele didactice, parintii si invitatii, cu totii au luat parte la marsul promotiei 2015, pentru ca apoi, la cursul festiv, sala Teatrului de Vara sa fie pur si simplu inundata de robe, baloane albastre, culoare, amintiri, povesti, multumiri, regrete, toate marca „Economic”.

„Pentru ei, pentru absolventii nostri, incepe acum o noua etapa in viata lor. Le doresc sa aiba curajul de a-si asculta inima, de a avea intuitia sa realizeze ce-i mai bun pentru ei in viata si sa devina economisti de valoare pentru Bacau si nu numai. Le felicit si parintii, care au inteles ca educatia copiilor lor trebuie sa fie o prioritate.

Este una dintre cele mai bune generatii pe care le-a avut colegiul nostru, o generatie cu multa initiativa si foarte creativa, cu nevoi si probleme, dar si cu mari satisfactii”, a declarat, la festivitate, prof. Dana Enache, directorul colegiului. De la marele eveniment nu au lipsit momentele artistice cu majorete si dans, prezentarile fiecarei clase din anii terminali si premierea celor mai buni elevi ai colegiului.

PUBLICITATE

Cu media generala 9.83, Ioana Ciuraru Andrica, de la calificarea tehnician in activitati economice, a fost declarata seful promotiei 2015 a Colegiului Economic „Ion Ghica”. „O surpriza si pentru mine! Când imi aduc aminte cu ce emotii am pasit in clasa a IX-a in acest colegiu si cât de frica mi-era ca nu o sa fac fata, acum nu pot decât sa ma bucur si realizez ca totul este doar o recompensa a muncii mele de 4 ani”, ne-a spus Ioana.

Este din Valea Seaca de Nicolae Balcescu, a invins ani la rândul prejudecatile, a facut naveta, zi de zi, „dar si ea are farmecul ei, sa stiti”, a tinut sa ne precizeze, iar dupa ce va lua si Bacalaureatul, in fata caruia este foarte optimista, isi doreste sa ajunga si studenta: la Litere (româna – engleza) sau la Stiinte Economice. E indecisa. De ce? „Imi doresc o cariera in care sa fiu mereu prima”, a mai adaugat sigura pe ea.

[wonderplugin_gallery id=”269″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Asta e uzina de facut vanzatori de supermarket ! Ca de astea avem in Bacau ! Dar de produs ce sa vanda astia , cine mai produce ? Piata de desfacere pentru altii , ca pentru noi ……….

LĂSAȚI UN MESAJ