In perioada 18-22 mai, s-au sarbatorit Zilele Scolii Gimnaziale „Constantin Platon” Bacau, scoala implinind 10 ani de când poarta aceasta denumire.

Cu aceasta ocazie, in cele cinci zile de sarbatoare s-au desfasurat mai multe genuri de activitati cum ar fi : proiectii de filme 3D pentru elevi; activiati sportive-cupa scolii la handball; un târg de jucarii; un simpozion intitulat „Cultura si spiritualitatea poporului roman” ce a avut loc la Muzeul de Istorie „Iulian Antonescu”, precum si o activitate la nivel judetean, ce s-a desfasurat in sala de sport a scolii, activitate in care elevii au participat pe ateliere de lucru la incondeierea de oua, pictura de icoane pe sticla/hârtie si realizarea de costume populare.

Acestea din urma vor fi reunite intr-o expozitie cu vânzare, iar fondurile obtinute vor fi folosite in scopuri umanitare pe 1 iunie, de Ziua Copilului.

„In fiecare an, in aceasta perioada, când sarbatorim «Sfintii Constantin si Elena», care sunt si patronii spirituali ai scolii noastre, tinem sa marcam acest eveniment prin diverse activitati la care participa deopotriva elevii, cadrele didcatice dar si parintii. Tinem ca toate generatiile sa stie cine a fost Constantin Platon, pentru ca avem de multe ori surpriza sa primim intrebari despre cine a fost cel care ne da numele scolii. Si atunci, este firesc sa amintim si sa punctam acest lucru” a declarat prof. Manuela Neculcea, director adjunct al Scolii Gimnaziale „Constantin Platon” Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ