Programul Festivalului de teatru in limba engleza “The Ingenious Drama Festival” a inclus ieri, 17 iulie, reprezentatiile trupelor “The Hooleelogans” (Timisoara) si “Nobody’s Group” (Bacau). Ziua a fost incheiata cu o reprezentatie, in afara concursului, a celor de la “Obligo” (Bucuresti).

Astazi, pe scena teatrului din Bacau, vor urca de la ora 15.00, trupa “In the Spot” (Bacau), care ne propune “Just another Friday” semnata de David Barrett, iar de la ora 17.00, cei de la “Hevenly Hell” (Timisoara) vor interpreta “Title”, dupa un text original, scris de actorii trupei timisorene. Aproximativ 120 de liceeni vor dedica aceasta saptamâna din vacanta artelor spectacolului, participând la festivalul devenit traditie I.D. FEST.

Reprezentatiile ce trateaza preocuparile si interesele tinerilor vor continua pâna duminica.

PUBLICITATE

Imagini din cadrul spectacolelor de ieri pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ