Liviu Ciumeti, directorul Oficiului Judetean de Posta Bacau

Comunitatea internationala a dedicat ziua de 9 octombrie muncii postasilor, sub genericul de Ziua Mondiala a Postei. Sarbatorind aceasta zi, lumea întreaga recunoaste importanta serviciilor postale si a activitatii celor care lucreaza în acest domeniu. În aceasta zi, lumea are prilejul sa isi reaminteasca importanta muncii lucratorilor postali pentru viata cotidiana si cum multe lucruri, de la trimiterea unei scrisori pâna la transferul rapid al unei sume de bani, ar fi, fara postasi, de neconceput.

„Intr-o zi atât de speciala pentru noi postasii, suntem mândri ca sunteti alaturi de noi si impreuna am reusit sa dezvoltam servicii postale de calitate. 9 Octombrie este Ziua Mondiala a tuturor postasilor, zi in care sarbatorim postasul ca om si totodata angajamentul de traditie ce ni l-am asumat pentru furnizarea de servicii postale competitive, destinate fiecarui tip de client. Toate gândurile bune tuturor postasilor si multumiri pentru intreaga activitate. Serviciul postal este o parte importanta a vietii de zi cu zi a fiecarei persoane.

Suntem determinati sa ramânem principalul furnizor de servicii postale din România, garantând accesul la serviciul universal, dezvoltând noi produse si servicii si mentinând un echilibru financiar, concomitent cu asumarea rolului nostru social.
Va multumim pentru increderea acordata Postei Române, serviciilor noastre si pentru fidelitatea de a fi alaturi de noi. Va asiguram de tot respectul nostru si depunem toate eforturile pentru a oferi servicii de calitate, consolidând un parteneriat de succes, mentinând o oferta flexibila de servicii, adaptate intotdeauna nevoilor dumneavoastra”, a spus Liviu Ciumeti, directorul Oficiului Judetean de Posta Bacau.

PUBLICITATE

Chiar si in era comunicatiilor electronice, Posta ramâne, pentru milioane de oameni, cel mai accesibil mijloc de comunicare. Serviciile postale oferite de cele 190 de tari membre ale Uniunii Postale Universale formeaza cea mai mare retea fizica de distributie din lume cu peste sase milioane de angajati.

De mai bine de 150 de ani, Posta Româna s-a dovedit un partener corect si de incredere, construind de-a lungul anilor cea mai mare retea de retail din tara. In prezent, detine peste 5.500 de subunitati postale la nivel national, distribuind saptamânal peste 11 milioane de trimiteri postale prin cei peste 27.000 de angajati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ