Teatrul Municipal Bacovia a fost vineri, 30 septembrie, gazda celei de-a X-a editii a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii “Aschiuta”, singura competetie muzicala din tara care se adreseaza categoriei de vârsta 4-10 ani.

Pentru trofeele puse in joc s-au intrecut 57 de copii din invatamântul prescolar si primar din toata tara, participantii concurând pe trei categorii de vârsta: 4-6 ani, 7-8 ani si 9-10 ani.

Juriul festivalului a fost compus din: prof. univ. dr. Dumitru Lupu, compozitor, in calitate de presedinte, Antonela Leahu – profesor de muzica, dir. adj. al Colegiului Naţional de Arte “George Apostu” Bacau, Mia Ojog – profesor de muzica, solista de muzica uşoara, Marinela Paraschiv – Gora – profesor de muzica si Vali Pascalnii – director VP Entertainment Group Bucureşti, membrii juriului. Secretar juriu – prof. Brânduşa Paraschiv.

Prezentatorul festivalului-concurs a fost actorul Ovidiu Cuncea. In urma prestatiei celor mici, juriul a decis cine sunt câstigatorii acestei editii a Festivalului „Aschiuta”, o editie la care toti participantii au primit diplome si premii din partea sponsorilor.

Trofeul categoriei 4-6 ani a fost câstigat de Elena Danila din Bacau, Miruna Melescanu din Glavanesti-Bacau si-a adjudecat trofeul categoriei 7-8 ani, in timp ce Denis Costea din Brasov s-a impus la categoria 9-10 ani. Marele Trofeu al Festivalului „Aschiuta” 2016 i-a revenit lui Razvan Popa din Bârlad, participant la categoria 9-10 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. O rusine de festival,v-ati batut joc de copii cu trofee ,premii internationale si nu le-ati dat nimic! A-ti dat pe alese cateva premii la prietenii si cunostintele voastre !

LĂSAȚI UN MESAJ