Zece pusti amarâti, din Stanisesti, au o casa noua incepând de vineri, 17 iulie. Ajutorul, care parea de neimaginat, a sosit din partea Asociatiei “Valoare Plus”, alaturi de care a fost o echipa de 25 de voluntari americani, veniti din partea organizatiei Trinity Evanghelical.

Muncind umar la umar, voluntarii americani si români au finalizat, vineri, dupa-amiaza, constructia locuintei sociale denumita “Casa Gheorghita”.

Aceasta a fost inceputa in urma cu cinci zile si a fost construita cu fonduri proprii, obtinute din donatiile facute de voluntari.

PUBLICITATE

“Familia Gheorghita are o situatie dificila fiind formata din zece copii a caror mama este decedata si tatal, care se confrunta cu o boala grea si nu poate sa foloseasca decât o singura mâina. Astfel, acestor oameni nu le-a ramas decât speranta indepartata a unei case mai bune fata de cea pe care o aveau si a carei conditie e de neimaginat. Astazi, ei vor primi aceasta casa in care vor locui in conditii normale”, a declarat, vineri, Marian Paduret, reprezentant al asociatiei.

“Valoare Plus” este o organizatie non-profit infiintata in anul 2012 din dorinta de a sustine comunitatea.

“Misiunea noastra este sa influentam, sa mentoram si sa ajutam oamenii sa-si descopere valoarea, potentialul si destinul in viata”, a precizat Marian Paduret.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ