Asociatia Habitat for Humanity Comanesti (HFHC) implineste 10 ani de activitate, prilej cu care va organiza evenimentul „Dedicare pentru un nou inceput!”, programat pe 13 iunie, de la ora 13,00.

Tot atunci, va marca incheierea proiectului de pe str. Plopilor, in care au fost construite 28 de locuinte, in 5 ani, proiect realizat cu sprijinul voluntarilor, al sponsorilor si al autoritatilor. Terenul pe care au fost construite casele a fost pus la dispozitie de Primaria Moinesti.

„Evenimentul este organizat cu dublu scop: primul este acela de a inmâna cheile celor patru familii de la noile lor locuinte, incheind astfel un proiect multianual prin care s-au construit 28 de case noi. Al doilea motiv este acela de a sarbatori 10 ani de activitate Habitat for Humanity Comanesti, implicare ce a contorizat, in orasul Moinesti, un numar de 40 de case construite pentru familiile in nevoie”
Mihaela Apetri, manager comunicare Habitat for Humanity


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ