Comisia de concurs pentru ocuparea postului de manager al Teatrului Municipal “Bacovia” a dat publicitatii rezultatele finale la cele doua probe, proiect de management si interviu. Astfel, Anca Sigartau a obtinut nota 9,42, Radu Bogdan Ghelu – 9,31, Noemi Eliza Judeu – 8,91.

Conform Regulamentului de concurs, candidatii nemultumiti de rezultat pot depune contestatie, insa numai pe probleme de procedura.

La aflarea rezultatelor, actorul Radu Bogdan Ghelu, concurent plasat pe locul doi, in ordinea mediilor, ne-a declarat: “Imi rezerv dreptul de a actiona in conformitate cu Regulamentul de concurs, luând in calcul si aceasta varianta, intrucât un concurs pentru ocuparea unui asemenea post nu este o joaca de copii, ci un moment esential care poate schimba destinul unui om sau al unei institutii. De aceea las legea sa-si spuna cuvântul, in toate dimensiunile ei…Nu fac acum o declaratie…Am depus o cerere pentru grile…Poate sunt diverse vicii…poate fi vorba si de conflict de interese… Eu sunt un luptator si merg mai departe.”

PUBLICITATE

Radu Ababei, viceprimar al municipiului Bacau, membru al comisiei de concurs, ne-a declarat ca nu s-a depus nicio contestatie la Registratura, insa mai sunt inca patru zile pâna la termenul stabilit de regulament.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Eu am impresia ca acest Ghelu a cam depasit orice regula a bunului simt. Ce sa conteste? Faptul ca e un necunoscator in ale teatrului?Heeiii…aici e nevoie de manager,nu de veleitati de Buftea….Dar vad ca obraznicia si lacomia sunt mai presus de toate. Ghelule….nu incerca sa iesi din anonimat ,ca nu e cazul1 Ramai acolo si vezi-ti de treaba pe care o faci de ceva ani. Iar daca nu ti-e bine aici,fugi repejor la mare…..piatra tine racoare;)

LĂSAȚI UN MESAJ