Peste numai doua zile, pe 16 si 17 iulie, se desfasoara in centrul orasului cea de-a VI-a editie a „Streetball Challange”, un eveniment organizat de Asociatia Surf the Earth Project Bacau, in colaborare cu D.J.T.S. Bacau si Federatia Româna de Baschet. La aceasta editie si-au anuntat prezenta peste 200 de participanti, care se vor intrece pe mai multe categorii.

Cea mai interesanta dintre acestea este categoria dublu-mixt, infruntare care se disputa numai la Streetball Challange in Bacau. Celelalte categorii sunt „juniori” (pâna in 18 ani), categoria „A18”, categoria feminin, categoria in scaun rulant.

De remarcat ca Bacaul are 15 echipe de juniori in aceasta competitie. „Este un eveniment care trebuie sa motiveze tinerii sa faca miscare”, a declarat presedintele asociatiei organizatoare, Gabi Postolache, care a precizat ca participantul „decan de vârsta” va fi Mitica Dragomir (65 de ani), fost component al echipei nationale de baschet.

PUBLICITATE

Intre participanti vor mai fi prezenti si români stabiliti in America sau Anglia care isi fac concediul special in tara pentru a putea veni la acest eveniment, dar mai sunt asteptati concurenti si din Bulgaria sau Republica Moldova.

La categoria „A18”, open, vor fi prezente cele mai bune echipe din tara, câstigatoarea acestei categorii primind un premiu de 1000 de Euro. Un premiu similar va fi oferit câstigatorului concursului de Slam Dunk, la aceasta categorie anuntând-si prezenta concurenti din Anglia, Germania, Polonia si România.

La acest eveniment, organizatorii vor sustine diferite jocuri si concursuri speciale pentru public, remarcabila fiind o tombola, la care participantii vor putea câstiga o bicicleta Pegas. Iar surprizele nu se vor opri aici. Reamintim ca, odata cu desfasurarea acestui eveniment, circulatia rutiera in zona din fata hotelului Decebal va fi inchisa de vineri, 15 iulie, ora 20.00 si pâna duminica, 17 iulie, la miezul noptii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ