24 iunie 2024
ActualitateVulpea a venit să caute ursul la Slănic Moldova - VIDEO

Vulpea a venit să caute ursul la Slănic Moldova – VIDEO

După ce urșii au fost protagoniștii discuțiilor în stațiunea Slănic Moldova în ultimele săptămâni, acum locuitorii și vizitatorii au o surpriză neașteptată – vulpile. Acești simpatici membri ai faunei s-au făcut remarcați în parcul de lângă Crama Domnească din Slănic Moldova și au captat atenția iubitorilor de natură și a localnicilor cu comportamentul lor prietenos și jucăuș.

Vulpea, o specie de animale sălbatice destul de discretă și rezervată, părea să fi renunțat la instinctele sale de precauție în fața oamenilor. Observatorii au fost impresionați de cum aceste creaturi s-au apropiat cu curiozitate de trecători, lăsându-se fotografiate și chiar interacționând în mod prietenos cu cei care le-au făcut vizite.Localnicii și turiștii au fost cu adevărat încântați de această apariție neobișnuită și inedită, într-un cadru natural precum parcul din Slănic Moldova. Mai mulți oameni au împărtășit pe rețelele de socializare imagini și videoclipuri cu vulpile, iar aceste postări au devenit rapid virale, atrăgând atenția publicului larg.

Deocamdată, autoritățile nu au emis niciun avertisment cu privire la această prezență neașteptată a vulpilor și au recomandat o atitudine de respect și precauție față de animale.

Sursa videospot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img