Divizionara C băcăuană Aerostar continuă seria transferurilor de marcă. După ce și-au blindat defensiva prin aducerea portarului romașcan Alexandru Hărăguță și a fundașului dreapta Ionel Mihălăchioae, „aviatorii” au mutat inspirat și în ofensivă. Astfel, luni au fost legitimați atacanții Cătălin Vraciu și Andrei Pavel.

Cei doi au mai evoluat împreună pe vremea când purtau culorile divizionarei B Sport Club. În vârstă de 28 de ani, Vraciu s-a lansat la FCM Bacău, în timp ce Andrei Pavel (25 de ani) este un produs al Ceahlăului Piatra Neamț, care s-a aflat la un moment dat și în vederile Stelei. Aerostar își va relua pregătirile săptămâna viitoare. Până atunci, băcăuanii speră să rezolve și problema antrenorului, după despărțirea de Mișu Ionescu, clubul prezidat de Doru Damaschin dorind să ridice ștacheta și la nivelul băncii tehnice.

În altă ordine de idei, Aerostar are un junior convocat la tabăra de selecție pentru copiii născuți în 2003 organizată de FRF la Târlungeni, în perioada 2-12 august și la care participă preponderent jucători legitimați la cluburi din străinătate. Alături de „stranieri” a fost convocat și fundașul central al „aviatorilor”, Andrei Crăciun, proaspăt campion județean cu echipa de juniori C a Aerostarului antrenată de Cornel Elisei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Cristi Popovici poate fi solutia. Dar si Primaria, dupa legalizarea acelui procentaj de pana la 5% din buget, pentru sport, poate ajuta ca Bacaul sa aiba macar o echipa de liga 2. O echipa de liga 2 cu rezultate ar putea atrage si sponsori…

  2. Aerostar,daca se doreste,ar promova fara probleme ! Cu banii lor,cu bani de la primarie,ar fi in liga 2 . La Cluj,primaria tocmai a alocat 400 000 euro pt divizionara C ,U Cluj ! In Bacau ,nu se doreste nimic, handbalul mascuin,promovase in prima liga,echipa nu s-a inscris,primarul refuzand sa aloce bani pt sport ! De parca s-a facut altceva in loc ! Stadionul sta sa cada,e infiorator sa treci pe langa el,in campania electorala 2020 ,cred ca incep lucrarile la stadion ,iar primarul o sa umple paginile pe facebook,iar noi vom fugi sa-l votam ! Sportul alungat, festivalul de teatru aruncat la cos,dar vine Jean de la Craiova ! Cand vom avea fotbal in acest oras ? Cand vom avea un stadion modern ? In centrul orasului, sta sa cada un stadion !

LĂSAȚI UN MESAJ