Avalansa de alegatori, la ora 12, in sectiile 122 si 123 de pe Calea Romanului. Desi era aglomerat, oamenii nu erau nervosi mai ales ca votarea propriu-zisa dura putin. “Totul e OK, merge bine, fara incidente.

Alegatorii s-au trezit de dimineata si au venit sa voteze, asa ca prezenta e mai buna decât in primul tur”, a explicat Irina Iorga, loctiitor presedinte in biroul Sectiei nr. 122. Si in sectia vecina era liniste.

“Procesul de votare decurge normal. Oamenii sunt bine informati, cunosc procedura si nu am avut probleme”, a declarat Ada Delia Bilc, presedinta biroului electoral al Sectiei 123.

PUBLICITATE

Alegatorii, mai zâmbitori si mai deschisi decât la alte scrutine, au marturisit ca isi doresc un nivel de trai mai ridicat si locuri de munca pentru tineri.

Unii vor “continuitate”, altii au ales “schimbarea”, dar toti spera sa apuce clipa in care România va prospera.

“Votez ca sa ne fie bine si sa avem mai multa liniste”, a marturisit Petre Cârlan, venit cu consoarta la sectie. Diana Strat, 19 ani, care vota prima oara, isi dorea mai mult decât liniste: “As vrea sa avem un presedinte care sa fie o garantie ca ne sunt respectate drepturile si care sa ne reprezinte onorabil in afara”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ