Bacaul are un reprezentant de seama pe lista candidatilor la titlul de sportiv al anului in traditionala ancheta de final de an initiata de Gazeta Sporturilor: Mihai Nistor. Singurul boxer calificat la Olimpiada de la Rio de Janeiro se lupta pentru locul 1 in “Superlativele anului 2015” cu tenismenii Horia Tecau si Simona Halep.

Configuratia podiumului se va face in baza voturilor exprimate de cititori pe site-ul gsp.ro. “Am convingerea ca bacauanii mei imi vor fi alaturi si de data aceasta si imi vor oferi votul lor”, a declarat Mihai Nistor.

“Si eu sper ca bacauanii sa intre pe gsp.ro si sa-l voteze pe Mihai. Sa nu uitam ca in 2015, Nistor s-a laureat campion mondial la super-grea si a devenit singurul bacauan, dar si singurul boxer din România calificat la Olimpiada din 2016”, a adaugat antrenorul lui Nistor, Relu Auras. Asa ca, dati-i click, fratilor!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ