Gradinita cu program prelungit nr. 24, structura a Scolii Gimnaziale „Dr. Al. Safran” a luat parte si anul acesta la Campania Globala pentru Educatie, «Global Campaign for Education», o initiativa a societatii civile inceputa in anul 1999, care are ca scop combaterea crizei globale din domeniul educatiei.

Prescolarii au luat parte la o activitate cu tema „Votam pentru educatie!” in cadrul careia copii, profesori si parinti si-au aratat sustinerea fata de mesajul Campaniei. Pentru a introduce copiii in tematica editiei din acest an a Campaniei Globale pentru Educatie, s-a vizionat o prezentare Power Point, ce se bazeaza pe imagini sugestive si povesti de viata ale unor copii care nu se bucura din plin de dreptul la educatie si care speraca deciziile ce urmeaza a fi luate in 2015 sa le deschida drumul spre scoala.

„Activitatea de astazi este cea mai sugestiva imagine a ceea ce trebuie sa insemne dragostea de scoala, este pledoaria noastra pentru incredere si sustinere pe care trebuie sa le aratam educatiei, scolii. Ne dorim ca initiativa celor de la Salvati Copiii si a noastra sa lumineze toate mintile si sufletele pentru triumful educatiei”, a declarat prof. Cristina Duhalmu, coordonator Campania Globala pentru Educatie.

PUBLICITATE

In România, Campania Globala pentru Educatie este sustinuta si promovata de o coalitie formata din: Organizatia Salvati Copii, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, impreuna cu alti parteneri.

Ne dorim ca iniţiativa celor de la Salvaţi Copiii şi a noastră să lumineze toate minţile şi sufletele pentru triumful educaţiei.
Prof. Cristina Duhalmu, coordonator Campania Gobală pentru Educaţie

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. da ….. povesti … pt ca in practica multi profesori ( educati, nu ? ) isi pun pe primul plan cariera si nu misiunea. Sa ai o zi frumoasa asa cum iti doresti si o viata lunga plina de bucurii. ??” La Multi Ani !!!” ??
    La fel cum directorii de scoli si gradinite precum si autoritatile cu responsabilitati in domeniu ( primarii, ISJ, DSP, etc.), deci oameni educati, nu?, ” voteaza” pt interesul propriu si nu pt a asigura conditii civilizate si un mediu sanatos, la propriu si la figurat, in institutiile de invatamant.
    Deci…….,PENTRU COPII ….. cine si cand voteaza?

LĂSAȚI UN MESAJ