21 mai 2024
ActualitateVoluntarul Anului 2023 - Denisa Alexandra Moraru

Voluntarul Anului 2023 – Denisa Alexandra Moraru

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a participat alături de entuziaștii voluntari băcăuani la cea de-a XV-a ediție a Galei Voluntarului, organizată de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC).

Într-un discurs emoționant, Președintele CJ Bacău a subliniat că “binele se face cu inima și cu voința” și a evidențiat importanța voluntariatului în comunitatea locală. “Marea bucurie a vieții nu este a primi, ci a dărui, iar voluntarii sunt adevărați eroi ai dăruirii și implicării”, a declarat Ivancea.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarului, marcata pe 5 decembrie, președintele a adăugat: “Nu cred că este întâmplătoare alegerea acestei sărbători în luna decembrie, în luna darurilor. Motivul este evident: tot ceea ce fac voluntarii are la bază dăruirea.”Printre momentele de apogeu ale serii s-a numărat și decernarea premiului pentru cel mai bun voluntar al anului. Distincția a revenit Denisei Alexandra Moraru, o tânără remarcabilă care, deși are brațele amputate, s-a evidențiat prin activitatea sa de voluntariat deosebit de implicată în proiectele derulate de Fundația Yana.

Președintele Ivancea a subliniat calitățile exemplare ale Denisei și a spus: “Cunoscând-o, m-am gândit că voluntarii fac binele cu inima și voința! Fiecare faptă făcută în beneficiul aproapelui nostru pornește din inimă, iar prin aceste acte de dăruire, lumea în care trăim devine mai bună!”

În încheiere, Ivancea a asigurat toți voluntarii de sprijinul Consiliului Județean pentru a-și continua nobila misiune începută și a exprimat admirarea și prețuirea sa pentru dăruirea lor. “Pentru că mai este mult bine de făcut, îi asigur pe toți voluntarii de sprijinul Consiliului Județean pentru a-și continua nobila misiune începută. Admir și prețuiesc dăruirea lor!”, a conchis Președintele CJ Bacău.

Evenimentul s-a încheiat cu mulțumiri aduse tuturor voluntarilor pentru contribuția lor de neprețuit la dezvoltarea comunității locale și cu angajamentul comun pentru a face ca Bacăul să strălucească prin solidaritate și compasiune.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri