Diana Wolf

Pe 2 si 3 iulie, localitatea Bolu din Turcia a gazduit Campionatul Balcanic pentru Juniori I, la care Federatia Româna de Atletism a deplasat un lot din care au facut parte si cinci sportivi legitimati la cluburile bacauane.

De remarcat faptul ca toti atletii bacauani s-au intors acasa cu medalii, cele mai valoroase fiind cele obtinute de Diana Volf (CSS Bacau) si Andreea Teodorescu (CSM Onesti)care au devenit campioane balcanice de juniori I la 100 m garduri (14.10), respectiv lungime (6,00 m).

Cu medalie de argint au fost rasplatiti pentru prestatia lor Alexandru Novac (CS Stiinta Municipal Bacau) la sulita (74,87 m) si Adelina Sandu (CSM Onesti) la 100 m garduri (14,36). Pe locul III, cu medalie de bronz, s-au clasat Iulia Banaga (CSM Onesti) la 400 m garduri (1: 00, 60) si Stafeta de 4X400 m cu Diana Volf si Iulia Banaga in componenta.

PUBLICITATE

Alte rezultate: Diana Volf, CSS Bacau, locul VI la 200 m (25,70) si DNF – Stafeta de 4X100 m, cu Diana Volf, Adelina Sandu si Andreea Teodorescu in componenta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ