Astăzi, la București, va avea loc ședința Consiliului Director al Federației Române de Volei (FRV). Pe ordinea de zi figurează, printre altele, situația turneelor de promovare din Divizia A2 în A1.

„Sincer, nu pot anticipa ce decizie s-ar putea lua în această speță a turneelor de promovare: se mai joacă, nu se mai joacă…Să vedem și dacă se va discuta ceva referitor la viitorul sezon de A1. Când ar putea începe, cu câte echipe și eventual când va avea loc tragerea la sorți.”  Florin Grapă, reprezentantul Științei Bacău

Tehnicianul băcăuan a confirmat că echipa sa se află într-o situație limită cauzată de problemele de ordin financiar: „Problema Științei este una foarte delicată și, sincer, nu știu cum o vom scoate la capăt”.

Vă reamintim că Știința s-a despărțit de toate jucătoarele străine avute sub comandă sezonul trecut, în timp ce alte trei voleibaliste românce, Georgiana Faleș, Denisa Rogojinaru și Alexandra Ciucu se află și ele la final de contract cu gruparea băcăuană. În ediția 2019-2020, declarată încheiată înainte de termen de FRV ca urmare a pandemiei COVID-19, Știința a încheiat campionatul Diviziei A1 pe locul 4, fiind calificată în semifinalele Cupei României, competiție înghețată la rândul său de Federație.


PUBLICITATE