In aceasta seara, de la ora 19.30, va avea loc sedinta tehnica a turneului de promovare in Divizia A1 la volei masculin, care se va desfasura de vineri si pâna duminica in Sala Sporturilor din Bacau.

Pentru cele doua locuri care asigura accederea in prima liga se vor bate urmatoarele patru echipe: gazdele de la Stiinta Bacau, Steaua Bucuresti, CSU Vest Timisoara si CSM Câmpia Turzii. Se va juca in sistem campionat, fiecare cu fiecare, in fiecare zi de turneu fiind programate câte doua jocuri.

In cadrul sedintei tehnice de azi se va stabili programul meciurilor, orarul fiind deja decis: vineri si sâmbata se joaca de la orele 15.00, respectiv 17.00, in timp ce duminica, partidele se vor disputa de la 10.30, respectiv 12.30.

PUBLICITATE

“Nu pot spune ca am o preferinta in privinta ordinii in care vom intâlni adversarele, dar as vrea, totusi, sa evitam in primul meci pe Steaua”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ