Voleibalistii Stiintei Bacau revin in prima liga. Dupa ani de asteptare si de dezamagiri. Si dupa un ultim sezon plin de sperante indreptatite, al carui verdict a fost dat de turneul de promovare desfasurat in weekend, chiar la Bacau. Cu doua victorii si o infrângere in tie-break, contra celeilalte echipe care revine in Divizia A1, Steaua Bucuresti, studentii au incheiat turneul de promovare pe locul secund.

“Adevarul este ca cele mai mari emotii le-am avut sâmbata, la jocul cu Steaua. Un esec de trei puncte ar fi complicat lucrurile. Este o promovare muncita si meritata.Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit si in special publicului care a fost alaturi de noi inclusiv in momentele delicate.”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care este constient ca “greul de acum va incepe. Speram sa beneficiem de sprijinul autoritatilor, astfel incât sa putem construi o echipa competitiva la nivel de prima liga”. Revenit la Stiinta vara trecuta, “veteranul” echipei bacauane, Razvan Purice si-a manifestat satisfactia pentru indeplinirea obiectivului:

“Pentru mine, personal, este un succes. Sper sa fie si pentru oras deoarece nu este putin lucru sa ai doua echipe de volei in Divizia A1. Multumim Primariei pentru sprijinul acordat si sper ca aceasta echipa sa fie sustinuta de factorii locali si in continuare, astfel incât o clasare in 5-8 sa constituie un obiectiv realizabil editia viitoare”.

Lotul rulat de antrenorii Stiintei, Cornel Paduraru si Eusebiu Turcanu: Achimescu, Cazacu, Draghici, Vitelaru, Roberto Lazar, Purice, Saracutu, Ocunschi, Târcavu, Todorut, Matei, Ursache (libero)
Rezultatele turneului de promovare desfasurat in Bacau

Vineri, 13 mai: Steaua Bucuresti- CSM Câmpia Turzii 3-0 (15, 12, 17), Stiinta Bacau- CSU Vest Timisoara 3-1 (16, 21, -23, 17)

Sâmbata, 14 mai: CSU Vest Timisoara- CSM Câmpia Turzii 3-0 (13, 12, 13), Stiinta Bacau- Steaua Bucuresti 2-3 (-16, 23, 20, -18, -11). Duminica, 15 mai: Steaua Bucuresti- CSU Vest Timisoara 3-1 (-23, 19, 21, 20), Stiinta Bacau- CSM Câmpia Turzii 3-0 (17, 11, 10).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ