Se pregatesc, dar nu stiu pentru ce: A1 sau A2? Desi promovati in aceasta vara in primul esalon, voleibalistii Stiintei Bacau sunt pe cale de a continua tot in liga secunda. Motivul? Bugetul redus.

“Cu banii de care dispunem, nu putem face achizitii care sa ne permita sa facem fata in Divizia A1. In aceste conditii, mai bine facem pasul inapoi”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru. Gruparea bacauana asteapta un raspuns din partea Federatiei Române de Volei referitor la posibilele sanctiuni pe care le-ar putea suporta in cazul retragerii din campionat.

“Daca e vorba doar de o sanctiune financiara, mai treaca-mearga. Dar daca s-ar aplica o interdictie de doi ani in ceea ce priveste dreptul de a promova din nou, mai bine ne prezentam in A1, chiar daca riscam sa ne facem de râs. Eu cred ca Federatia ar putea gasi solutii, mai ales ca, din câte stiu, Dinamo ar dori sa joace in A1 si ar putea sa ia locul nostru”, a adaugat Paduraru, care a sunat adunarea la inceputul saptamânii.

PUBLICITATE

La primul antrenament, s-au prezentat doar sase jucatori din lotul de anul trecut: Purice, Târcavu, Todorut, C. Matei, Cazacu si Vitelaru. Saracutu este invoit timp de o saptamâna, Mario Draghici si Achimescu se afla in Statele Unite, in timp ce Ursache si Ocunschi au parasit echipa cu destinatia Piatra Neamt, respectiv Steaua.

Celor sase “supravietuitori” li s-au adaugat si trei jucatori aflati in probe. “Vorbim de jucatori care ne-ar ajuta in A2, nu in prima liga”, a precizat Cornel Paduraru. Un pas in plus, deci, catre un nou sezon petrecut in esalonul secund.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Din banii alocati pentru fotbal, primaria poate imparti sume echitabile celorlalte echipe care au bani putini dar au proiecte aprobate pe legea 350. Poate asa echipa de volei se poate intari si poate ramane in divizia A1. Banii exista si nu pot fii redirectionati pentru alte activitati ca vine D.N.A.-ul si ia la puricat orice virgula!!!

LĂSAȚI UN MESAJ