Desi au promovat in Divizia A1, voleibalistii vor sa continue in cel de-al doilea esalon din motive de lot si de buget

Pe hârtie, sunt in Divizia A1. Ca lot si ca buget, insa, sunt aproape de a evolua, ca si pâna acum, in A2. Voleibalistii Stiintei Bacau isi reiau astazi pregatirile fara sa stie unde vor juca cu exactitate de la toamna incolo.

“Noi tot am sperat ca vom beneficia de o finantare pe masura rigorilor unui campionat precum A1. Din pacate, banii primiti pe Legea 350 nu ne-au permis sa ne intarim lotul, asa ca, intentia noastra este de a ramâne inca un an in liga secunda.

PUBLICITATE

Totul depinde, insa, de raspunsul Federatiei”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, facând referire la posibilitatea unei sanctiuni aplicate de FRV ca urmare a retragerii echipei din Divizia A1: “Regulamentul este ambiguu. Daca ar fi vorba doar de o sanctiune pecuniara, iar cuantumul acesteia nu ar fi unul foarte mare, ne asumam riscul retragerii din A1. Daca primim, insa, interdicitie de a promova in urmatoarele doua sezoane, luam in calcul ramânerea in prima liga, chiar si cu un lot subtiat”.

Fata de efectivul cu care a acces in prima liga, Stiinta i-a pierdut in aceasta vara pe libero-ul Ursache, plecat la VCM Piatra Neamt si pe centrul Ocunschi, care a luat drumul Stelei. Incerta este si permanenta “veteranului” Mario Draghici si a a ridicatorului Andrei Achimescu, ambii aflati momentan in Statele Unite ale Americii.

“Probabil ca pâna la finalul acestei saptamâni se vor limpezi lucrurile si in privinta lotului de jucatori, dar si a campionatului in care vom juca”, a punctat antrenorul Paduraru, care a convocat reunirea echipei astazi, la ora 15.00, la Sala Sporturilor. La primul antrenament vor fi prezenti si câtiva tineri jucatori chemati in probe.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Daca fotbalul nu a primit banii pe legea 350, atunci suma alocata si impartita echitabil celorlalte sporturi care au proiecte aprobate dar au bani putini ( in acest caz este vorba de volei masculin,si nu numai ! )

LĂSAȚI UN MESAJ