Calatorului ii sta bine cu drumul. Din acest punct de vedere, echipa de volei masculin a Stiintei Bacau si-ar putea schimba lejer numele in “Calatorii”. De la inceputul sezonului, studentii sunt mai mereu pe drum. Initial, ca urmare a programarii si, mai nou, din cauza inchiderii Salii Sporturilor din Bacau de catre DSJ. In aceste conditii, bacauanii au solicitat adversarei din ultima etapa a turului, Dacia Buzau, sa inverseze turul cu returul.

Prin urmare, jocul programat sâmbata aceasta, la Bacau se va juca la Buzau.

“Asta e, nu avem ce face. Ne pregatim de cea de-a patra deplasare din cinci meciuri. Bine macar ca am gasit intelegere la buzoieni si speram ca, pâna la inceperea returului, Sala Sporturilor din Bacau sa se redeschida”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru, care l-a recuperat pe coordonatorul Cazacu, dar il are ca incert pe Razvan Purice, victima uneientorse la glezna.

Celelalte meciuri ale rundei cu numarul cinci din Seria A a Diviziei A2: Rapid Bucuresti- CSU Suceava si Steaua- Stiinta Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ