Prima echipa bacauana care va deschide balul competitional din 2016 este cea de volei masculin a Stiintei. Studentii lui Cornel Paduraru s-au reunit luni, pe data de 4 ianuarie, pregatind primul meci oficial al anului, cel programat la finalul saptamânii viitoare, pe 16 ianuarie, la Bucuresti, contra Rapidului, in etapa a doua a returului Diviziei A2. Clasati dupa primele sase runde pe locul 2, cu 15 puncte (doua in minus fata de lidera Steaua), Purice, Roberto Lazar, Saracutu si compania au ca obiectiv declarat promovarea in prima liga la finalul sezonului.

“Noi speram sa ne indeplinim acest obiectiv, mai ales ca putem conta pe o echipa buna, care imbina in mod fericit experienta cu tineretea”, a declarat antrenorul Cornel Paduraru, care a adaugat: “Am inceput anul in forta in ceea ce priveste intensitatea pregatirilor. Luni am avut doua antrenamente, marti ne-am antrenat timp de trei ore, iar miercuri am bifat alte doua sedinte de pregatire. Vrem sa ne prezentam la start in conditii cât mai bune, cu atât mai mult cu cât la o saptamâna de la meciul cu Rapid, din deplasare, vom primi vizita principalei noastre contracandidate, Steaua”.

Stiinta va aborda anul 2016 cu acelasi lot de jucatori avut la dispozitie in sezonul de toamna. Din pacate, primul antrenament al anului a adus si prima problema medicala, “centrul” Ocunschi accidentântu-se la genunchi. “Speram sa nu fie nimic grav si sa-l avem la dispozitie incepând cu primul joc”, a precizat Cornel Paduraru, care a programat, marti, un amical la Piatra Neamt, in compania prim-divizionarei VCM din localitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ