Numai mâine nu-i poimâine! Voleibalistii Stiintei Bacau sunt pregatiti pentru startul Diviziei A2, care se va da sâmbata. In prima etapa, echipa antrenata de Corneliu Paduraru si Eusebiu Turcanu va evolua in Bucuresti, pe terenul celeilalte Stiinta din Seria de Est.

Bacauanii, care conteaza pe o echipa noua gratie achizitiilor (Purice, Draghici, Vitelaru, Oconschi, Târcavu, Cazacu si Todorut) si-au facut ultimele rodaje la inceputul saptamânii, atunci când au intâlnit pe teren propriu campioana Republicii Moldova, Dinamo Chisinau. Luni, Stiinta s-a impus cu 3-2, pentru ca marti, studentii sa câstige din nou, de data aceasta cu 4-0, in conditiile in care cel de-al doilea test a inclus patru seturi.

“Au fost doua jocuri foarte utile, contra unui adversar puternic si care ne-au aratat ca avem o echipa cu potential ridicat. Indraznesc sa spun ca actuala Stiinta Bacau ar putea face fata si unor echipe din prima divizie.

PUBLICITATE

Oricum, obiectivul nostru este promovarea in A1”, a precizat Corneliu Paduraru, care, in linii mari, a cristalizat sextetul de baza.

“Avem doi ridicatori de valoare sensibil egala precum Achimescu si Cazacu, iar ca extreme mizam pe Draghici si Vitelaru. Postul de fals este acoperit de Purice, in timp ce in centru ii gasim pe Roberto Lazar si Oconschi, dublati de Târcavu. Nu vreau sa-l uit nici pe Andrei Saracutu, care a inregistrat un real progres si caruia concurenta de anul acesta ii va face mult bine”, a declarat Paduraru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ