Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti s-au calificat la turneul de promovare in Divizia A1 la volei masculin, la care vor mai participa, in perioada 6-8 mai, primele doua echipe din Seria de Vest. Stiinta si Steaua si-au asigurat prezenta la turneul de promovare inca din a doua zi a etapei secunde a play-off-ului desfasurata in Bacau.

Invingatoare la scor identic, 3-0, atât contra Rapidului, cât si a Sucevei, Stiinta si Steaua au acumulat cte sase puncte, acontând biletele pentru turneul de promovare indiferent de rezultatul din meciul direct de duminica.

“Aceasta etapa a doua a play-off-ului a confirmat diferenta care exista intre Stiinta si Steaua, pe de o parte, si celelalte doua formatiis, pe de cealalta parte. Ne bucuram pentru aceasta calificare si speram in evolutii bune si la turneul de promovare'”, a declarat antrenorul Stiintei, Cornel Paduraru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ