Se cunosc cele patru echipe care se vor lupta pentru accederea in Divizia A1 la volei masculin in turneul de promovare programat in perioada 8-10 mai intr-o locatie ce va fi stabilita pe 19 aprilie. Astfel, pentru cele doua bilete care asigura promovarea pe prima scena se vor lupta Stiinta Bacau, Steaua Bucuresti, CSM Câmpia Turzii si CSU Vest Timisoara.

Primele doua echipe s-au calificat din Seria de Est, a carei etapa a doua a play-off-ului s-a desfasurat weelendul trecut, in Bacau, in timp ce CSM Câmpia Turzii si CSU Vest Timisoara au fost cele mai meritorii grupari ale Seriei de Vest. De notat faptul ca dintre cele patru calificate doar Stiinta a obtinut victorii pe linie in etapa a doua a play-off-ului.

Astfel, dupa ce au trecut cu 3-0 de Rapid Bucuresti si CSU Suceava, bacauanii s-au impus cu 3-1 si in derby-ul cu Steaua, derulat duminica, in Sala Sporturilor. “Aceste rezultate ne bucura si, totodata, ne dau sperante. Ne dorim ca si sprijinul autoritatilor sa fie unul pe masura, astfel incât prezenta in Divizia A1 sa nu fie doar un vis”, a declarat antrenorul Stiintei Bacau, Cornel Paduraru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ