Divizia A1 este ceva mai aproape. Mai aproape cu un meci. Dar ce meci: sâmbata, in runda a opta a Diviziei A2 la volei masculin, Stiinta Bacau a câstigat cu 3-1 derby-ul Seriei de Est, contra Stelei, adjudecându-si, totodata, locul intâi, detinut pâna atunci de echipa bucuresteana. “Acest meci era, intr-adevar, unul foarte important. Nu neaparat pentru ca in joc era locul 1, ci pentru ca doream sa stim la ce nivel ne aflam si ce avem de imbunatatit”, a declarat, la finalul jocului cu Steaua, MVP–ul confruntarii, Mario Draghici.

Fostul international considera ca sefia Seriei de Est revine, pe merit, Stiintei: “In tur, la Bucuresti, Steaua a jucat mai bine decât noi. Acum, insa, noi am fost peste Steaua, chiar daca in setul al treilea am avut o sincopa”. Voleibalistul in vârsta de 38 de ani nu se hazardeaza atunci când vine vorba de atingerea obiectivului: promovarea in prima liga: “Cu totii ne dorim acest lucru, dar este inca devreme sa vorbim de promovare. E drum lung”. Lung, ca si pauza care se prefigureaza dupa ultimele doua partide din sezonul regulat, cele cu Suceava si Buzaul.

“Pâna la turneu, vom fi nevoiti sa stam mai bine de doua luni. Doar in România este posibil asa ceva. Sincer, nici nu stiu cum vom putea acoperi aceasta pauza competitionala pentru a ne pastra forma sportiva”, spune Draghici, care se simte de când lumea la Stiinta: “Formam un colectiv frumos, ne completam bine tinerii cu batrânii. Cu domnul Paduraru ma stiu demult, iar când mi-a propus sa vin in Bacau, nu am stat mult pe gânduri. Ma bucur ca acum, la meciul cu Steaua, si publicul a venit intr-un numar mai mare la sala. Sa stiti ca asta a contat, asa cum a contat si sprijinul baietilor din galerie. Pâna acum, jucam in tribune doar cu tata, mama, sora si prietena”. Desi se simte bine la Stiinta, Mario Draghici nu stie daca va continua la gruparea bacauana si din vara incolo: “Sa ajungem noi la vara. Si, inainte de toate, sa ajungem in prima liga. Dupa, vom vedea”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Promovare ca in fiecare an, nu? :)) Ba ca nu sunt bani, ba ca nu mai baga primaria bani, desi pana acum primaria nu a bagat niciun ban direct in echipa masculina ci doar la cea feminina condusa de Grapa iar gruparii masculine i-a revenit doar ce a curs printre degete de la fete. Cat despre jucatorii care au tot plecat, au plecat din cauza “banilor multi” care s-au tot bagat in echipa. Salarii “la timp” samd. Daca Romica nu iese, echipa se desfiinteaza. A repetat-o de N ori asta primarul la unele meciuri la care a fost prezent. Asa ca sa nu se mai hazardeze. Si antrenorii, desi nu vorbesc, cunosc bine situatia si stiu ca sunt pe faras indiferent de rezultat. Daca promoveaza, cel putin Turcanu, un curvar ordinar, va fi dat afara pentru ca nu are licenta de A1. In timp ce Paduraru e invechit. Antrenamentele la acea echipa sunt facute in functie de experienta jucatorilor, dupa cum dicteaza jucatorii mai batrani si mai trecuti prin ani de volei. Antrenorii ba vin, ba nu vn, ba nu se implica. Ar fi multe de zis :)) e bataie de joc oricum!

LĂSAȚI UN MESAJ